A inceput activitatea de dezifectare a scarilor de bloc de catre Coral Impex. Vezi cine va plati pentru acest serviciu

A inceput activitatea de dezifectare a scarilor de bloc de catre Coral Impex. Vezi cine va plati pentru acest serviciu

Asa cum anuntam anterior, avand in vedere ca nu exista procedura de achizitie directa decat pentru institutiile centrale, dar cele locale nu au primit aceasta derogare prin decretul de instituire a starii de urgenta, primaria Ploiesti a gasit o solutie de moment. Astfel, din discutiile cu primarul Adrian Dobre, acesta ne-a comunicat ca urmeaza sa semneze, astazi 1 aprilie 2020 un contract cu SC Coral Impex SRL pentru dezinfectarea scarilor de bloc, pana cand Guvernul va legifera procedura de achizitii directe de catre primarii, acum nefiind permis acest lucru decat pentru institutiile centrale.

Citeste si : Achiziționarea soluțiilor dezinfectante pentru blocuri, în impas. Vezi de ce

Din informatiile noastre astazi se va semna contractul intre primarie si SC Coral Impex SRL, iar informatia este cat se poate de reala, avand in vedere ca deja s-a demarat actiunea de dezinfectie incepand de ieri in zonele Enachita Vacarescu si Malu Rosu, iar astazi se lucreaza in cartierul Nord.

Ce este mai important de retinut este ca: ACESTE ACTIUNI DE DEZINFECTIE CARE SE VOR DESFASURA LA SCARILE DE BLOC DIN ASOCIATIILE PLOIESTENE VOR FI PLATITE DIN BUGETUL LOCAL, NU DIN BANII ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI. Informatia este confirmata de prmarul Adrian Dobre, telefonic.

Facem apel pe aceasta cale la administratorii asociatiilor afiliate, de fapt la toti administratorii asociatiilor din Ploiesti sa sprijine aceasta actiune si sa colaboreze cu angajatii Coral Impex SRL pentru a folosi timpul alocat dezinfectiei scarilor eficient si rapid, eventual chiar in baza unui grafic bine conceput, care sa fie adus la cunostinta asociatiilor de proprietari public. E imperios necesar sa existe o forma de confirmare scrisa din partea asociatiilor cu privire la modul in care este efectuata dezinfectia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

In sedinta de Consiliu Local din 31 august 2023 se va supune aprobarii subventia la gigacalorie pentru luna septembrie. Multumim anticipat

Astazi, 31 ianuarie 2023 va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Ploiesti in care se va supune votului aprobarea ...

##################################################### #####################################################