Formular reclamație funcționari publici

Formular reclamație funcționari publici

Ia atitudine, e vorba despre banii tai!

Legea salarizarii a condus la cresterea nejustificata a salariilor in sistemul bugetar. Astfel, in functionarii publici din primaria Ploiesti, de la toate institutiile care sunt subordonate primariei municipiului Ploiesti, vor incasa salarii de pana la patru ori mai mari decat pana acum. Nicoleta Craciunoiu, care a devenit si lider de sindicat si a negociat salariile cu conducerea administratiei locale pe care o reprezinta ca si director al Directiei Economice din primaria Ploiesti va avea un salariu de 9750 lei la care se adauga sporul de 25% pe care il incaseaza pentru dreptul de viza Control Financiar Preventiv Propriu. Sa nu uitam ca acest drept i-a permis sa refuze platile catre CSM Ploiesti, desfiintandu-se astfel sectii sportive importante, catre firma care face dezinsectia in Ploiesti si de doi ani ne umplem de tantari, ca sa dam doar doua exemple.

Avand in vedere aceste salarii exorbitante pe care le au acum functionarii publici din primaria Ploiesti, dorim ca serviicile sa fie imbunatatite, adica sa nu mai vedem un raspuns altfel decat respectuos, sa fim serviti cu zambetul pe buze si prompt, de indata si sa nu mai fie nevoit nimeni sa dea vreo atentie, pentru un serviciu platit regeste.

Faci parte dintre cei care sunt nemultiumiti de serviciile oferite de functionarii publici si ai curaj sa semnalezi o neregula in serviciul care iti este oferit de catre un astfel de functionar, acum ai sansa sa ne spui si noi sa facem public ceea ce ai patimit, protejandu-ti identitatea, daca asta doresti. Fa o poza, inregistreaza-l video sau audio pe functionarul care nu isi face treaba conform fisei postului si trimite-ne-o. Îți mulțumim că iei atitudine si nu esti las!


Incarca nemultumirea, inregistrarea audio sau video, poza, numele functionarului, numele institutiei unde s-a petrecut incidentul. Nu-ți face griji, adresa de mail sau numele tau nu vor fi publicate sau menționate nicăieri. Te asiguram de toata confidentialitatea, daca nu doresti sa iti asumi public nemultumirea!

[contact-form-7 id=”1230″ title=”Anti funcționari”]
##################################################### #####################################################