Cenzorat

Cenzorat

Activitatea de cenzorat

Comitetul executiv al asociatiei de proprietari este format din presedintele asociatiei de proprietari si un cenzor sau o comisie de cenzori (extras din Legea 230/2007).

Cenzorul sau comisia de cenzori a asociatiei de proprietari are, in principal, urmatoarele atributii:
a) verifica legalitatea actelor si documentelor, a hotararilor, deciziilor, regulilor si regulamentelor;
b) verifica executia bugetului de venituri si cheltuieli;
c) verifica gestiunea financiar-contabila;
d) cel putin o data pe an, intocmeste si prezinta adunarii generale rapoarte asupra activitatii sale si asupra gestiunii asociatiei de proprietari, propunand masuri.

Uniunea Asociatiilor de proprietari Ploiesti asigura, la solicitarea asociatiilor, activitatea de ceznorat si indrumare pentru respectarea reglementarilor financiar-contabile.

Activitatea de cenzorat Comitetul executiv al asociatiei de proprietari este format din presedintele asociatiei de proprietari si un cenzor sau o comisie de cenzori (extras din Legea 230/2007). Cenzorul sau comisia de cenzori a asociatiei de proprietari are, in principal, urmatoarele atributii: a) verifica legalitatea actelor si documentelor, a hotararilor, deciziilor, regulilor si regulamentelor; b) verifica executia bugetului de venituri si cheltuieli; c) verifica gestiunea financiar-contabila; d) cel putin o data pe an, intocmeste si prezinta adunarii generale rapoarte asupra activitatii sale si asupra gestiunii asociatiei de proprietari, propunand masuri. Uniunea Asociatiilor de proprietari Ploiesti asigura, la solicitarea asociatiilor, activitatea…

Review Overview

Info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Administratorul de bloc

Administrator bloc Adunarea Generală a Asociaţiei de Proprietari mandatează Comitetul Executiv, reprezentat de preşedinte, pentru angajarea şi eliberarea din funcţie ...

##################################################### #####################################################