Urarile de sarbatori ale colectivului UAP Prahova pentru membri afiliati si toti cei care ne urmaresc activitatea

Urarile de sarbatori ale colectivului UAP Prahova pentru membri afiliati si toti cei care ne urmaresc activitatea

Anul 2021 a fost un an greu, in care, pe langa pandemie, ne-am confruntat cu totii cu grijile cotidiene, cu intamplari neprevazute, cu situatii politice grele, cu noi intelegeri, cu noi relatii, noi locuri de munca si multe altele, unele benefice, altele rele, pentru fiecare dintre noi. Acum, cand Craciunul bate la usa si nasterea Mantuitorului are darul de a ne face sa ne gandim la propria credinta si a mediului in care traim fiecare, poate ca e momentul sa invatam sa vedem, sa simtim si sa auzim doar de ce e frumos si bun in noi si in jurul nostru, iar ce e rau sa treaca pe langa noi.

Sa invatam din experientele din trecut si sa fim mai buni in fiecare zi atat ca oameni cat si in ceea ce facem zi de zi. Sa iesim din zona de confort care ne tine in loc si sa ne lasam spiritul sa isi recapete libertatea pe care a avut-o dintotdeauna, dar contrangerile vietii l-au ingradit. In concluzie, sa fim fericiti, oameni buni!

Colectivul Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova ureaza membrilor afiliati, tuturor colaboratorilor si celor care citesc aceste randuri, fie ca ne sunt prieteni sau dusmani, sanatate, iubire, prosperitate si fericire!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP Prahova a depus o petitie la Guvern pentru a anula Ordonanta care vizeaza conditionarea acordarii subventiei

Astazi, 8 septembrie 2023, pe fondul ultimelor stiri despre conditionarea acordarii subventiei printr-o ordonanta de guvern, Uniunea Asociatiilor de Proprietari ...

##################################################### #####################################################