UAP Prahova intreaba oficial ADI Deseuri de ce tergiverseaza organizarea Adunarii Generale pe tema rezilierii contractului cu Rosal? La Ploiesti, cel putin!

UAP Prahova intreaba oficial ADI Deseuri de ce tergiverseaza organizarea Adunarii Generale pe tema rezilierii contractului cu Rosal? La Ploiesti, cel putin!

Situatia colectarii deseurilor din Ploiesti este in continuare jalnica. Nemultumirile cetatenilor, dar si ale primarului Andrei Volosevici au condus la ideea in cadrul ADI Deseuri, a organziarii unei Adunari Generala in care sa se dezbat rezilierea contractului cu municipiul Ploiesti, unde Rosal este depasita de situatie de la inceputul contractului, aproape. Din pacate, desi prima intalnire a fost preconizata in urma cu aproape doua luni, nici acum nu s-a putut organiza, fiind amanata in cinci randuri pana in prezent.

Avand in vedere aceasta anormalitate, UAP Prahova a decis sa ceara lamuriri de la ADI Deseuri Prahova, condusa asa cum stim de fostul viceprimar al municipiului Ploiesti, d-ul Cristian Ganea. Astfel, s-au adresat in scris, doua intrebari, astazi 09.12.2021, in solicitarea pe care o regasiti in facsimil cu numarul de inregistrare 5478, la care asteptam raspuns in 10 zile, conform art 7 din Legea 544/2001. Iata intrebarile/solicitarile :

  1. va rugam sa ne justiificati din punct de vedere juridic care este motivul  tergiversarii rezilierii contractului cu SC ROSAL GRUP SA, fapt prin care se aduce grave prejudicii cetatenilor mun. Ploiesti ?
  2. avand in vedere prejudiciile pe care le inregistreaza cetatenii mun. Ploiesti din cauza acestei tergiversari a unitatii dumneavoastra va rugam sa ne comunicati o data certa la care veti  convoca Adunarea Generala a Adi Deseuri pentru a aduce la cunostinta opiniei publice si pentru a evita suspiciunile care ar putea sta in spatele acestei amanari de atata timp.

Asa cum v-am obisnuit atunci cand e cazul sa ne exprimam recunostinta pentru sprijinul pe care il primim, tot asa criticam atunci cand sunt lezate interesele celor pe care ii reprezentam. Vom astepta 10 zile, dupa care vom actiona in instanta ADI Deseuri pentru nerespectarea termenului de raspuns.

De mentionat ca, pe langa sutele sau poate chiar miile de reclamatii publicate pe Facebook la adresa Rosal si ADI Deseuri, ideea acestor solicitari in scris a venit dupa ultima iesire publica a primarului Andrei Volosevici, pe care o regasiti mai jos:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vezi care sunt motivele reale pentru care apa calda costa mai mult acum decat in sezonul rece

Update: Vineri 16 iunie, UAP Prahova a depus o solicitare de subventie la registratura primariei. Urmeaza sedinta ordinara a Consiliului ...

##################################################### #####################################################