UAP Prahova face urari membrilor sai cu ocazia Sarbatorilor Pascale

UAP Prahova face urari membrilor sai cu ocazia Sarbatorilor Pascale

Fie ca lumina Lui Dumnezeu sa straluceasca mereu pe calea voastra si intelepciunea Lui sa va ghideze mereu pasii spre fapte bune. Bucuria sa vina in fiecare secunda a existentei voastre si sa va incarcati cu cea mai pura energie a Universului: iubirea.

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova ureaza tuturor mebrilor sai un Paste binecuvantat. Alaturid e cei dragi sa gasiti fericirea si linistea sufleteasca, iar prosperitatea sa intre in casele voastre cu bratele deschise.

Multumim tuturor celor care ne-ati fost si sunteti aproape, care ne apreciati munca si intelegeti eforturile pe care le facem ca sa aparam interesele si drepturile proprietarilor de apartamente si ale asociatiilor pe care acestia le formeaza. Sunteti minunati si impreuna am aratat ca suntem cea mai puternica organizatie din Prahova. Sa auzim numai de bine, dragii nostri.

Sarbatori Pascale fericite!

Cu stima,

Colectivul UAP Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Programul national de consolidare a cladirilor cu risc seismic ridicat. Vezi regulile de a intra in el si ce trebuie sa faca asociatiile de proprietari ca sa beneficieze de avantajele oferite pentru consolidarea cladirilor

Primaria Ploiesti a trimis asociatiilor de proprietari o adresa in care li se aduc la cunostinta o serie de prevederi ...

##################################################### #####################################################