UAP Prahova face urari membrilor sai cu ocazia Sarbatorilor Pascale

UAP Prahova face urari membrilor sai cu ocazia Sarbatorilor Pascale

Fie ca lumina Lui Dumnezeu sa straluceasca mereu pe calea voastra si intelepciunea Lui sa va ghideze mereu pasii spre fapte bune. Bucuria sa vina in fiecare secunda a existentei voastre si sa va incarcati cu cea mai pura energie a Universului: iubirea.

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova ureaza tuturor mebrilor sai un Paste binecuvantat. Alaturid e cei dragi sa gasiti fericirea si linistea sufleteasca, iar prosperitatea sa intre in casele voastre cu bratele deschise.

Multumim tuturor celor care ne-ati fost si sunteti aproape, care ne apreciati munca si intelegeti eforturile pe care le facem ca sa aparam interesele si drepturile proprietarilor de apartamente si ale asociatiilor pe care acestia le formeaza. Sunteti minunati si impreuna am aratat ca suntem cea mai puternica organizatie din Prahova. Sa auzim numai de bine, dragii nostri.

Sarbatori Pascale fericite!

Cu stima,

Colectivul UAP Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP Prahova a depus o petitie la Guvern pentru a anula Ordonanta care vizeaza conditionarea acordarii subventiei

Astazi, 8 septembrie 2023, pe fondul ultimelor stiri despre conditionarea acordarii subventiei printr-o ordonanta de guvern, Uniunea Asociatiilor de Proprietari ...

##################################################### #####################################################