Tot ce trebuie sa stii inainte de a decide cu cine semnezi contractul pentru distributia de gaze

Tot ce trebuie sa stii inainte de a decide cu cine semnezi contractul pentru distributia de gaze

Eram pe punctul de a renunta la demersurile catre distribuitorii de gaze, pentru ca oricat ai incerca sa discutii cu ei e imposibils a ajungi la cei care decid. Parca se face un zid in jurul lor, iar ANRE( Autoritatea Nationale pentru Reglementarea in Domeniul Energiei) insitutia publica ce si-a inteles gresit menirea, este una robotizata. Spun ca si-a inteles gresit menirea pentru ca reglementarea in domeniul energiei este in esenta pro distribuitori, fiind permanent in favoarea cresterii tarifelor fara sa tina cont de interesele cetatenilor ci doar de cele ale marilor companii. Iar robotizata este pentru ca totul se rezolva prin mail. doar prin mail. Nu exista un secretariat unde sa te inscrii intr-o audienta. Poate nu stiti dar sefii acestei institutii au peste 40.000 lei/ luna, ceea ce starneste revolta oricui atunci cand nu poate diect cu factorii responsabili. Prin urmare, pentru ca nu am reusit sa discut cu conducatorii distribuitorilor de gaze direct, pentru ca ANRE este cu robotul in gat, pun la dispozitia administratorilor si presedintilor de bloc afiliati UAP si nu numai, mai multe metode pentru a se documenta cu privire la preturile de pe piata pentru a alege cea mai buna varianta, precum si link-urile catre distributori.

Asadar, pentru a putea afla preturile in ordine descrescatoare intrati AICI

Dupa ce ati intrat, completati asa cum vedeti in poza si apoi apasati butonul CAUTA. Dupa ce veti fi facut aceasta operatiune simpla, mai jos va aparea o lista cu mai multe societati si cu ofertele lor, in ordinea descrescatoare a preturilor, unde veti putea studia ceea ce va ofera pentru a avea o privire de ansamblu atunci cand luati decizia de a rezolva problema distributiei de gaze in asociatia dvs. Dati click pe fiecare dintre ele si studiati ofertele. Alegeti cea mai buna oferta pentru dvs si contactati pe cei pe care i-ati alea.

In ceea ce priveste modul in care au inteles sa se comporte marii distibuitori consider ca este un abuz. Orice piata are marja ei de negocieze, este vorba despre cerere si oferta, pe cand aici vorbim de politica pumnului in gura, nu se negociaza nimic, iar ANRE sau celelalte insitutii abilitate stau cu mainile in san. Am cerut acum doua saptamani al Engie S.A sa discut cu conducatorii unitatii pentu a negocia pentru asociatiile de proprietari. Mi s-a comunicat ca au un pachet pentru asociatii si nu e negociabil.

Dupa cum vedeti in poza de mai jos, pretul de furnizare (lei/MWh) porneste de la 107.66 lei la Energy Gas Provider SRL. Oferta acestei firme o gasiti AICI.

Pentru ofeta AIK Energy dati click AICI

Pentru oferta Restart Energy dati click AICI

Pentru oferta Electrica Furnizare dati click AICI

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

In sedinta de Consiliu Local din 31 august 2023 se va supune aprobarii subventia la gigacalorie pentru luna septembrie. Multumim anticipat

Astazi, 31 ianuarie 2023 va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Ploiesti in care se va supune votului aprobarea ...

##################################################### #####################################################