Toate informatiile si actele referitoare la parcari le gasiti aici

Toate informatiile si actele referitoare la parcari le gasiti aici

Regulamentul cu privire la organizarea si functionarea parcarilor de resedinta din municipiul Ploiesti a luat o forma noua, dupa ultima modificare care a avut loc in sedinta ordinara a Consiluiului local din luna februarie.

Punctual, modificarile care au survenit in urma  aprobarii HCL 65/26 februarie 2020, vizeaza urmatoarele aspecte:

  1. Art. 8 (1) se modifică și va avea următorul conținut:

,,Art.8 (1) Abonamentele de reședință și de domiciliu dau dreptul de folosire exclusivă a locului de parcare în intervalul de timp 1600 – 800 a zilei următoare, de luni până vineri.”

(2) În intervalul orar 800 – 1600, de luni până vineri, titularul de abonament de reședință și de domiciliu poate folosi gratuit locul de parcare pentru care are abonament, având prioritate în utilizarea acestuia, în măsura în care nu este ocupat.

(3) Pentru zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale, titularul de abonament de reședință și de domiciliu are drept de folosință exclusivă a locului de parcare.

  1. Art. 12 se modifică și va avea următorul conținut:

„Art.12 (1) Într-o primă etapă, Asociațiile de proprietari vor depune la Societatea  Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. tabel cu vehiculele proprietarilor din asociație

  1. Art. 2 Regulamentul de înființare, atribuire, folosire, organizare și funcționare a locurilor de parcare în parcările de reşedinţă și de domiciliu din municipiul PLOIEȘTI se completează cu anexa nr. 4 – Model Tabel cu autovehiculele proprietarilor din asociație, conform anexei nr.1 la prezenta hotărâre.
  2. Art. 3 Regulamentul de înființare, atribuire, folosire, organizare și funcționare a locurilor de parcare, în parcările de reşedinţă și de domiciliu din municipiul PLOIEȘTI se completează cu anexa nr. 5Model Declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal, conform anexei nr. 2 la prezenta hotărâre.
  3. Art. 5 Se suspendă aplicarea Regulamentului de înființare, atribuire, folosire, organizare și funcționare a locurilor de parcare, în parcările de reședință și de domiciliu din municipiul PLOIEȘTI aprobat prin Hotărârea de Consiliul Local nr. 521/2019 de la data prezentei hotărâri pana la data de 01.04.2020.

Tot ceea ce tine de Regulamentul de înființare, atribuire, folosire, organizare și funcționare a locurilor de parcare în parcările de reşedinţă și de domiciliu din municipiul PLOIEȘTI este stipulate in urmatoarele acte normative pe care le puteti descarca dand click pe le:

HCL 521/2019

HCL 65/2020 si ANEXELE( in care gasiti tabelul si declaratia de consimtamant privind prelucrarea datelor)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP Prahova a depus astazi la instanta cererile de interventie fortata la adresa UWS si ADI Deseuri, in ordonanta presedintiala pentru ca Vitalia sa asigure continuitatea functionarii rampei de la Boldesti- Scaieni, conform legii 51/2006

Saptamana trecuta UAP Prahova anunta ca a dat in judecata SC Vitalia Servicii pentru Mediu SRL, in dosarul nr. 746/105/2024( ...

##################################################### #####################################################