Si in Colonia Teleajen locuiesc ploiesteni, d-le primar. Aveti atributii si pentru ei!

Si in Colonia Teleajen locuiesc ploiesteni, d-le primar. Aveti atributii si pentru ei!

In incercarea de a rezolva problema cu care se confrunta ploiestenii care locuiesc in Colonia Telejen am mers in teritoriu pentru a identifica solutiiile. Reamintim d-ului primar Andrei Volosevici, cu care am antamat discutii inca din decembrie 2020 pe aceasta tema, ca facuse o promisiune ca se va implica in rezolvarea acestei situatii. Ba chiar era foarte increzator la prima discutie, mai putin la a doua, iar intre timp si-a stricat si relatia cu presedintele CJ Prahova si seful sau de partid, Iulian Dumitrescu. Prin urmare, nu mai tragem nadejde ca Andrei Volosevici sa dea dovada de implicare si seriozitate, dupa atatea esecuri pe aceasta tema, dupa discutii datatoare de sperante care s-au dovedit desarte, din pacate.

Pentru cei care nu stiu, UAP Prahova a initiat un proces in instanta pentru a obliga primaria sa construieasca o retea de canalizare in zona si sa o racordeze la canalizarea Ploiestiului, pentru ca in acest moment, ploiestenii din Colinia Telejen sunt racordati la Petrotel Lukoil care a aratat bunavointa fata de ei. Avand in vedere ca nu exista disponibilitate din partea primarului de a rezolva problema pe cale amiabila ci doar promisiuni neonorate, ne rezervam dreptul de a apara drepturile asociatiilor afiliate UAP Prahova in instanta, pentru ca si cele cateva mii de persoane platesc de ani de zile impozitele ca…ploiesteni, la bugetul local. Daca ar fi pe teritoriul altei localitati ar plati impozitul acolo. Dar ei locuiesc in Ploiesti.

In acea zona exista o pompa care colecteaza ce vine prin canalizare si o impinge in amonte catre Colegiul Anghel Saligny, mai sus de zona in care se afla aceasta. Aceasta pompa se arde periodic din caza sarcinilor care unoeri exced puterii pentru care a fost construita, iar oamenii din zona sunt nevoiti sa o achizitioneze pe cont propriu facand cheta, in timp ce sunt tolerati pe o proprietate privata cu aceasta pompa.

In pozele atasate la prezentul material veti vedea imagini din interiorul canalizarii unde se afla pompa, la trei saptamani de la ultima decolmatare.

Dar mai important de subliniat este faptul, asa cum veti vedea in poze, ca exista, gard in gard cu proprietatea privata la care am facut referire anterior, un bloc de locuinte parasit, in curtea caruia exista camtitati imense de moloz si mobila, aruncate pe terenul din fata cladirii, asa cum vedeti din poze.

Ce vrem sa subliniem este faptul ca, desi exista un proprietar, al acestui bloc, cu siguranta. Politia Locala nu a catadicsit sa trimita vreun echipaj in zona sa constate focarul de infectie din acea zona care, poate, creeaza probleme si retelei de canalziare si asa foarte proasta.

Solicitam, pe aceasta cale, sotului d-nei city manager al primariei Ploiesti, Simona Albu, acum seful politiei locale Ploiesti, sa trimita un echipaj in zona, sa identifice proprietarul si sa-i puna in vedere sa elibereze zona de acel focar de infectie. Ii punem la dispozitie pozele ca sa ii facem munca mai usoara, iar de nu se vor lua masuri, vom actiona in consecinta, oficial. Deocamdata facem aceasta sesizare public, asa cum ne asumam de fiecare data actiunile noastre, nu pe la colturi.

Asteptam raspuns la aceasta solicitare fata de politia locala, iar cu primaria Ploiesti ne vedem in instanta pentru a o obliga sa investeasca in construirea unei retele de canalizare, pe care sa o racordeze la canalizarea Ploiestiului. Si cetatenii din Colonia Teleajen merita respect, pentru ca si ei sunt platitori de taxe si impozite. Multumim anticipat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vezi care sunt motivele reale pentru care apa calda costa mai mult acum decat in sezonul rece

Update: Vineri 16 iunie, UAP Prahova a depus o solicitare de subventie la registratura primariei. Urmeaza sedinta ordinara a Consiliului ...

##################################################### #####################################################