Rezultatul negocierilor dintre UAP si Rosal: Taxa perceputa este zero lei

Rezultatul negocierilor dintre UAP si Rosal: Taxa perceputa este zero lei

In urma unui schimb intens de adrese si negocieri pornite in urma cu doua luni intre conducerea SC Rosal Grup SA, sucursala Ploiesti si Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova, s-a stabilit, de comun acord ca in anul 2017 sa nu se incaseze nicio taxa suplimentara pentru incarcarea deseurilor menajere din interiorul camerelor de precolectare situate la parterul blocurilor turn ale asociatiilor de proprietari afiliate UAP  si nu numai.

Potrivit intelegerii dintre cele doua parti, pentru anul 2018 va avea loc o noua runda de negocieri, dar, in acest moment pretul pentru serviciile oferite de SC Rosal Grup SA este cel stabit in contractul dintre aceasta firma mentionata si Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara, respectiv 4,99 lei fata TVA.

Multumim pe aceasta cale, domnilor directori Catalin Ionita si Gelu Constantinescu care, pe parcursul discutiilor si negocierilor, au dat dovada de intelegere fata de situatia prezenta si dificultatile cu care se confrunta, in general, asociatiile de proprietari.

Totodata transmitem asociatiilor afiliate UAP, ale caror interese le aparam, ca pot semna contractele cu operatorul SC Rosal Grup SA.

In facimil este adresa oficiala prin care SC Rosal Grup SA confirma faptul ca nu se va percepe nicio taxa suplimentara pentru incarcarea deseurilor menajere din interiorul camerelor de precolectare situate la parterul blocurilor turn ale asociatiilor de proprietari.

 

27 ianuarie 2017                                                                                                        Eugen Cristescu

Presedinte

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP Prahova a depus astazi la instanta cererile de interventie fortata la adresa UWS si ADI Deseuri, in ordonanta presedintiala pentru ca Vitalia sa asigure continuitatea functionarii rampei de la Boldesti- Scaieni, conform legii 51/2006

Saptamana trecuta UAP Prahova anunta ca a dat in judecata SC Vitalia Servicii pentru Mediu SRL, in dosarul nr. 746/105/2024( ...

##################################################### #####################################################