Raspunsul lui Iulian Dumitrescu in petitia in care i s-a dat mura-n gura cum sa ajute ploiestenii in criza apei calde, arata lipsa de profesionalism, de empatie si bun simt. Intra sa vezi memoriul pentru cogenerare

Raspunsul lui Iulian Dumitrescu in petitia in care i s-a dat mura-n gura cum sa ajute ploiestenii in criza apei calde, arata lipsa de profesionalism, de empatie si bun simt. Intra sa vezi memoriul pentru cogenerare

Pe data de 26.01.2023, UAP Prahova, prin presedintele Eugen Cristescu a depus memoriul pe care il gasiti la sfarsitul acesdtui comunicat de presa, la Consiliul Judetean Prahova, in atentia presedintelui Iulian Dumitrescu pentru a-i explica argumentat de ce este nevoie de sprijinul domniei sale catre operatorul de termie a carui proprietar a fost si pe care a impus-o cu forta la primaria Ploiesti.

Asadar, acest memoriu explicit pe care orice prost poate sa-l inteleaga, i-a fost pus la dispozitie lui Iulian Dumitrescu inainte de 1 februarie, data la care a fost aprobat bugetul, pentru care UAP Prahova depusese solicitare, inainte de aprobarea sa, pentru dezbatere publica. NU a organizat dezbaterea si suntem in instanta pentru a-i anula Hotararea de Consiliu Judetean. O intamplare enervanta a avut loc cu vicepresedintele CJ Prahova, Dumitru Tudone cu care Eugen Cristescu a discutat inainte de a depune memoriul la care s-a facut referire si care a fost conceput, in primul rand la cererea acestuia, care a lasat impresia ca doreste sa ajute ploiestenii. In ultima saptamana din ianuarie a venit o ninsoare si discutia care trebuia sa aiba loc inainte de aprobarea bugetului, numai ca Tudone a impins-o pe data de 3 februarie la doua zile dupa aprobarea bugetului. Lipsa de respect sau nesimtire? Poate o sa aflam vreodata.

Sa revenim la acest marunt om de stat numit Iulian Dumitrescu, cu tot Harvard-ul lui si prieteni ca directorul de la SC Hidro Prahova SRL, pe care vrea s-o impuna in toate localitatile prahovene. Cum care director de la la Hidro? Fostul sef al politiei Prahova adus de la Calarasi, desore care prahovainfo.ro scria anul trecut :” Fost împuternicit la conducerea IPJ Prahova, comisarul șef Marian Iorga nu a rămas pe drumuri, după ce și-a pierdut funcția de la conducerea Poliției prahovene, în urma controlului judiciar impus de Direcția Națională Anticorupție, într-un dosar pentru o presupusă infracțiune de luare de mită.

Citsteste si: Solicitare de audienta la presedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu pe data de 23 februarie la ora 12.00

Din contră, a picat în picioare, cu toată lovitura primită de la procurorii DNA: a ajuns, într-o primă fază, consilier al directorului general al Hidro Prahova.
Norocul nu i s-a oprit aici, deoarece fostul șef al IPJ Prahova (între aprilie 2020 și iulie 2021 a fost împuternicit la comanda Poliției prahovene, după ce, anterior, ocupase funcția de șef al IPJ Călărași) a ajuns chiar director al unei noi structuri din cadrul Hidro Prahova SA, după modificarea organigramei operatorului regional de apă și canalizare.”.

Trecem peste aceasta paranteza si ne intoarcem la petitia depusa in atentia  lui Iulian Dumitrescu , respectiv cea din 26 ianaurie cu nr. 9 dat de registratura CJ Prahova, respectiv la solicitarea de sprijin financiar catre operatorul de termie pentru pornirea si continuitatea cazanului 5 si turbinei 5 pentru bunastarea celor peste 120.000 de de ploiesteni care au suprtat frigul si lipsa apei calde din cauza presedintelui Consiliului Judetean, care nu intelege ca mofturile domniei sale nu valoreaza doi bani. Ce a decis sa raspunda in adresa pe care o puteti citi in poza din fronte, va relateaza presedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu:” Am vazut multe la viata mea, am avut de a face cu multi oameni nepregatiti, cu multi oameni infatuati in mediul administrativ sau politic, dar ce vad la acest om marunt de stat este peste tot ce am vazut. Ii cer sa stam de vorba despre solutiile prezentate in memoriu, sa imi spuna un punct de vedere si el, incabail sa inteleaga rostul petitiei sau atributiile pe care le are ma trimite sfidator la primaria Ploiesti pentru ca << solicitarea mea cade spre solutionare in sarcina Primariei Ploiesti, respectiv operatorului societatii SC Termo Ploiesti SRL>>, pentru ca << s-a procedat la trecerea din domeniul public al judetului Prahova in domeniul public al municipiului Ploiesti a SACET Brazi, astfel consiliul judetean Prahova nu mai este proprietarul bunurilor mentionate>>. Am citat din aberatiile din raspunsul d-ului Iulian Dumitrescu, care se dovedeste a fi un om de stat marunt, mic de tot, dar mai ales un functionar lipsit de etica si profesionalism, infatutat nejustificat care nu intelege ca atribuitiile domniei sale( o spun in sens peiorativ)  sunt puse in slujba cetatenilor, iar acest lucru implica si sprijinul financiar cerut de sase l;uni de catre primaria Ploiesti si UAP Prahova de luni de zile, in timp de dumnealui trece pe la servici din an in Paste. Este revoltator si sper sa inteleaga toata lumea ca acest personaj politic lipsit de empatie nu mai are ce cauta in Prahova. Sa lasi 120.000 de oameni in frig desi iti sta in putere sa te implici si sa oferi solutii financiare si sa nu o faci asta spune multe despre caracterul acestul individ, care se pretinde a fi avolvent HARVARD in 2012. Maine 23 februarie la ora 12.00 voi fi prezent la intrarea B din Palatul Administrativ pentru a avea o discutie fata in fata. Nu stiu daca va avea bunul simt sa bina la audienta solicitata oficial, dar voi fi acolo.

As vrea sa stiu cum justifica faptul ca primaria PLoiesti i-a cerut oficial un sprijin financiar de 20 de milioane de lei si l-a durut in cot, dar cred ca daca nu scot aceasta informatie, macar sa imi spuna unde si-a pus par pe cap, pentru ca din cauza lui a inceput sa cada si al meu, pe langa faptul ca in trei zile de greva foamei de zilele trecute a fost impasibil”.

Memoriu pentru cogenerare al UAP Prahova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

In sedinta de Consiliu Local din 31 august 2023 se va supune aprobarii subventia la gigacalorie pentru luna septembrie. Multumim anticipat

Astazi, 31 ianuarie 2023 va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Ploiesti in care se va supune votului aprobarea ...

##################################################### #####################################################