Primarul Adrian Dobre este sigur că nu vom rămâne fără apă caldă și are trei variante pentru a evita această situație

Primarul Adrian Dobre este sigur că nu vom rămâne fără apă caldă și are trei variante pentru a evita această situație

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu primarulul municipiului Ploiești pe marginea subiectului legat de posibilitatea ca muncipiul nostru să sămână fără apă caldă după 1 mai 2019, am primit asigurări că acest lucru nu se va întâmpla. Sincer, oricâte scrisori lacrimogene ar trimite Veolia Energie Prahova către membri afiliați UAP și nu numai, deznodământul nu poate fi acela că vom rămâne fără apă caldă, nu avem cum, iar cine induce o astfel de idee e la fel de prost ca cel care o crede. Nu-si permite nimeni, nici Veolia să plece de la măcelărie cum se spune, nici primarul să lase ploieștenii fără apă caldă.

Prin urmare, punctul de vedere al primarului Adrian Dobre cu privire la această situație a eventualei probleme a apei calde este urmatorul:

“1. Constituirea societății – suntem în procedură pentru constituirea societății pentru preluare a producției, distribuției

  1. Elaborarea unei documentații pentru licitație, dar nu o facem în momentul de față
  2. A treia variant este aceea în care Veolia trebuie să revină cu picioarele pe pământ, să renunțe la pretențiile lor de 340 de lei, care este un preț total inacceptabil și în urma discuțiilor cu cei de la Veolia să avem un tarif și cu o susținere din partea primăriei astfel încât să putem să avem un nivel de suportabilitate ridicat pentru benerficarul de energie termică în muncipiul Ploiești.

Noi nu am oprit niciodată negocierile pe acest subiect cu Veolia și, în continuare, suntem în discuții cu ei astfel încât până pe data de 1 mai să avem o soluție prin care putem furniza termie și apă caldă în muncipiul Ploiești, la tarife rezonabile.

Din punctul meu de vedere, toate demersurile pe care la face în momentul de față Veolia sunt tocmai pentru a pune presiune pe autoritatea locală. Lucrează, așa cum am mai spus, cu pistolul la capul cetățeanului, astfel încât să obțină ceea ce își dorește. Din punctul meu de vedere nu există riscul de a rămâne fără apă caldă de la 1 mai”, mi-a spus primarul Adrian Dobre cu ocazia discuțiilor pe care le-am avut cu domnia sa în calitate de președinte al Uniunii Asociațiilor de Proprietari Prahova.

Împărtășesc această părere și UAP Prahova va face tot ce este legal și omenește posibil ca tariful la gigacalorie să fie acceptabil pentru ploieșteni, ca de altfel, orice tarif al operatorilor de servicii publice de pe teritoriul municipiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Iata intrebarile UAP Prahova, pentru dezbatarea publica de astazi, cu privire la ajustarea tarifului la gigacalorie

Astazi, 05.07.2021, are loc dezbaterea publica pe care primaria municipiului Ploiesti, prin primarul Andrei Volosevici o organzieaza la solicitarea UAP...

##################################################### #####################################################