Plangere penala impotriva prefectului judetului Prahova si a secretarului general, pentru abuz in serviciu si au fost sesizati la Guvern

Plangere penala impotriva prefectului judetului Prahova si a secretarului general, pentru abuz in serviciu si au fost sesizati la Guvern

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova a depus o plangere penala impotrva lui Virbil Nanu, prefectul de Prahova si a secretarului general al acestei institutii, Nicolae Madalin Enache, pentru abuz in serviciu. Acesti doi indivizi care ocupa efemer niste functii importante si sunt reprezentantii Guvernului in teritoriu, au ignorat probele evidente pe care le-am dus in doua randuri la aceasta institutie, pentru a demonstra ca HCL 60/2022, cu privire la ajustarea tarifelor la gigacalorie, din 10 februarie 2022 a fos votata incalcandu-se prevederile art. 7 alin si 2 din Legea transparentei decizionale si art 198 alin 1 din Codul Adminstrativ. Au tratat superficial tot ce am depus, au profitat de bunul nostru simt pentru ca am dat dovada de intelegere si ne-am dus si a doua oara cu si mai multe probe sa cerem, ce? Sa-si respecte atributiile care tin de legalitatea unor acte administrative. Adica sa ceara in instanta, conforma atributiilor, anularea HCL 60/2022.

Pentru a intelege pe larg ce s-a intamplat si cum au inteles sa isi faca datoria pentru care sunt platiti regeste, citeste si:

 (3)Analfabeti functionali: Astazi prefectul Virgiliu Nanu si secretarul prefecturii, Nicolae Madalin Enache

Plangerea penala pe numele acestor doi indivizi vine sa incerce sa opreasca astfel de practici, iar cetatenii si drepturile lor sa fie respectati de cei care sunt platiti sa faca acest lucru. NU sa sa comporte ca si cum nu ar intelege nimic din ce le spui sau sa faca tot ce pot ca sa faca jocurile altora, nu ale cetatenilor. Mai trebuie spus, ca pana pe data de 8 aprilie cand UAP Prahova a primit raspunsul la a doua petitie, Tribunalul Prahova se pronuntase cu privire la cererea de suspendare a HCL 60/2022 in sensul ca admis-o pe data de 31 martie, dar prefectul si colegul sau au ignorat acest aspect important.

Mai spunem doar ca UAP Prahova a depus ieri 14 aprilie 2022, pe langa plangerea penala, la Guvernul Romaniei o sesizare impotriva prefectului si secretarului general, in care am prezentat situatia relatata pe larg in articolul de mai sus si am cerut si demisia acestora, pentru modul in care au reprezentat Guvernul in teritoriu intr-o situatie atat de simpla.

Daca raspunsul Guvernului va fi nefavorabil il vom actiona si pe acesta in instanta, pentru ca nu mai toleram atata lipsa de profesionalism. Urmeaza sa ne adresam si instantei de contencios administrativ, pentru a determina pe Virgil Nanu si Madalin Enache sa-si respecte obligatii si atributiile legale.

Vom reveni cu amanunte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP Prahova a depus o petitie la Guvern pentru a anula Ordonanta care vizeaza conditionarea acordarii subventiei

Astazi, 8 septembrie 2023, pe fondul ultimelor stiri despre conditionarea acordarii subventiei printr-o ordonanta de guvern, Uniunea Asociatiilor de Proprietari ...

##################################################### #####################################################