In atentia Asociatiilor de Proprietari / Locatari

In atentia Asociatiilor de Proprietari / Locatari

Regia Autonoma de Servicii Publice Ploiesti, cu sediul in Piata Victoriei nr. 17 Ploiesti, Prahova, telefon – 0244.541.071, fax – 0244.513.670, e-mail serviciipublice@ratsp.ro, web – www.ratsp.ro, aduce la cunostinta tuturor reprezentantilor asociatiilor de proprietari / locatari ca trebuie sa atentioneze toti proprietarii / locatarii de apartamente care executa lucrari de amenajare , ca au obligatia sa se adreseze operatorului de salubritate S.C. Rosal Grup S.A. pentru a le ridica deseurile provenite din aceste lucrari.

Acolo unde se constata ca sunt abandonate deseuri de orice tip (din constructii, mobilier, etc.) atat langa platformele gospodaresti, cat si in alte locuri, iar asociatia de proprietari nu a instiintat persoanele fizice si juridice care fac amenajari in apartamentele proprietate, vor sanctiona contraventional asociatia de proprietari, urmand ca aceasta sa isi recupereze prejudiciul de la cel care a creat disconfortul.

Sanctiunea contraventionala pentru abandonarea de deseuri conform H.C.L. nr. 228/2006 este cuprinsa intre:

–         100-1.000 lei pentru persoanele fizice;

–         500-2.500 lei pentru persoanele juridice.

In cazul in care proprietarul care realizeaza amenajari in locuinta personala refuza sa contacteze operatorul de salubritate S.C. Rosal Grup S.A. pentru a-i prelua deseurile contracost, presedintii / administratorii vor comunica acest lucru la Dispeceratul Primariei Municipiului Ploiesti, telefon 0244-984 sau la Politia Locala, telefon 0244-954, pentru a se lua masurile de sanctionare in situatia cand abandoneaza deseurile.

 

Multumim pentru colaborare.

 

 

 

Presedinte interimar

Manea Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Proces Verbal al Adunarii Generale al U.A.P.

##################################################### #####################################################