IJP Prahova pune la dispozitia asociatiilor de proprietari o informare spre a fi adusa la cunostinta ploiestenilor

IJP Prahova pune la dispozitia asociatiilor de proprietari o informare spre a fi adusa la cunostinta ploiestenilor

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova ne-a pus la dispozitie astazi o informare catre asociatiile de proprietari prin care aduce la cunostinta cetatenilor o serie de lucruri menite sa ii ajute sa depaseasca pandemia cu bine.

Rugam pe aceasta cale atat membri afiliati ai UAP, cat si celelalte asociatii din municipiul PLoiesti sa descarce si sa printeze poza si sa o lipeasca pe casa scarii blocurilor din cadrul lor. Este important sa venim cu cat mai multe informatii in sprijinul ploiestenilor, de la toate institutiile abilitate pentru a gestiona cat mai bine situatia grea prin care trecem cu totii.

Membri afiliati UAP Prahova ne pot trimite pe adresa de mail contact@uapph.ro o solicitare pentru a le trimite formularul din acest comunicat, in format A4, in cazul in care nu se descurca cu descarcarea lui de aici.

Va rugam pe toti sa ne sprijiniti pentru ca sa iesim cu bine din aceasta situatie care, iata, se prelungeste si suntem nevoiti sa ne pastram calmul, sa respectam regulile si masurile stabilite de autoritati. Pentru o mai buna calitate a imaginii va punem la dispozitie si varianta PDF: Adresa Politie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP a depus petitie la Guvern și MAI pentru anularea de îndată a prevederii punctului 5 din protocolul BOR-MAI

Având în vedere prevederile punctului 5 din protocolul dintre BOR și MAI, prin care un reprezentant al unei asociații de...

##################################################### #####################################################