Convocator Adunare Generala UAP 2019

Convocator Adunare Generala UAP 2019

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova ,asociatie infiintata in baza OG 26/2000 cu sediul in Ploiesti , str.Gen.Vasile Milea nr.1, judetul Prahova, convoaca Adunarea Generala Ordinara la data de 07 iunie 2019, la orele 10:00 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, sala 200 de locuri.

Ordine de zi:

1.Darea de seama aferenta anului 2018

2.Executia bugetara pentru anul 2018

3.Prezentarea proiectului de buget pe buget pentru anul 2019

  1. Modificare statut
  2. Discutii diverse.

La data desfasurarii Adunarii Generale, la intrarea in sala, reprezentantul asociatiei

trebuie sa prezinte la secretariatul de sedinta, imputernicirea stampilata si semnata pe numele sau. Imputernicirile se ridica de catre presedintele ori un membru al comitetului executiv ori administratorul fiecarei asociatii in parte, de la sediul UAP Prahova, fiind completate, pe loc,la sediul UAP . Ulterior exemplarul original semnat de catre delegatul asociatiei de proprietari care va participa la Adunarea Generala., va fi prezentat la intrarea in sala.

Asociatiile de Proprietari afiliate la UAP Prahova pot fi reprezentate la Adunarea

Generala de catre o singura persoana (presedinte, membru al comitetului executiv sau administrator).

In cazul in care o asociatie este reprezentata de un administrator sau un membru din

comitet, acesta trebuie sa prezinte imputernicire de reprezentare semnata si stampilata de presedinte, care isi asuma responsabilitatea pentru persoana respectiva.

Asociatiile de proprietari care participa la Adunarea Generala vor trebui sa aiba cotizatia achitata la zi, dar nu mai mult de 3 luni in urma.

O persoana poate reprezenta o singura asociatie asa cum prevede Statutul UAP Prahova.

In cazul in care, la data mentionata mai sus ca fiind data primei Adunari Generale, nu se

intrunesc conditiile de validitate prevazute in Statutul /Actul Constitutiv UAP Prahova, Adunarea Generala este reconvocata pentru data de 21 iunie 2019, la orele 10:00 in acelasi loc si cu aceeasi ordine de zi.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul UAP Prahova din Ploiesti, strada General

Vasile Milea nr.1, sau la numerele de telefon 0344.801.354 si 0344.801.355

P.S.Exista in Consiliul director al UAP doua persoane care insista sa se distribuie imputernicirile catre asociatii, pentru participarea la Adunarea Generala din data de 7 iunie si la reconvocata. Nu sunt de acord, pentru a evita participarea altor persoane decat administratorii, presedintii sau membri ai Comitetului Executiv al asociatiilor afiliate, pentru ca nu au calitatea de a reprezenta o asociatie in raport cu UAP. In dorinta de a veni in sprijinul celor care nu pot sa vina sa le ridice dupa ce vor fi completate, ma ofer sa merg catre asociatiile ai caror membri nu au posibilitatea sa ajunga la sediul UAP. Desi ma indoiesc ca exista aceasta problema ii rog pe cei care nu au posibilitatea sa vina la sediul UAP sa ne anunte si ne deplasam noi in teritoriu pentru a completa pe loc, imputernicirile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

SC Termo Ploiesti SRL anunță ploieștenii că nu va fi revizie. Se va asigura apa caldă și caldura în continuare

Avand in vedere informațiile eronate care circulă in spațiul public despre o eventuala revizie, Termo Ploiești informează locuitorii municipiului Ploiești ...

##################################################### #####################################################