Consiliul Concurentei a fost sesizat de catre UAP Prahova pentru a opri cresterea exagerata a preturilor

Consiliul Concurentei a fost sesizat de catre UAP Prahova pentru a opri cresterea exagerata a preturilor

Avand in vedere creswterea exagerata a preturilor la produsele de baza, echipamenteloir de protectie pentru cetateni, pe care le practica atat marile magazine cat si cele mici, UAP Prahova a trimis o adresa catre Consiliul Concurentei pentru a se dispune masurile necesare. Practic s-a solicitat stoparea acestor fenomene care afecteaza persoanele varstince ale caror venituri sunt mici , in timp ce preturile cresc exponential. Consideram ca statul trebuie sa intervina, de fapt, trebuia sa intervina mai demult, pentru sistarea acestor practici abuzive, iar pasivitatea acestei institutii poate conduce la mai probleme cetatenilor pe teremen scurt si mediu. Tentativele Guvernului de a stopa aceste cresteri nejustificate au esuat, din pacate, fapt care ne-a condus la ideea de a solicita Consiliului Concurentei implicarea directa si imediata.

Fiind vorba despre o institutie publica si nu una privata, asteptam sa ni ne comunice de urgenta, asa cum e starea in care se afla Romania, un raspuns care sa ne arate ca acest Consiliu al Concurentei a iesit din pasivitate si este preocupat de interesele cetatenilor romani, in sensul unei concurente loiale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

A inceput activitatea de dezifectare a scarilor de bloc de catre Coral Impex. Vezi cine va plati pentru acest serviciu

Asa cum anuntam anterior, avand in vedere ca nu exista procedura de achizitie directa decat pentru institutiile centrale, dar cele...

##################################################### #####################################################