Comunicat CJ Prahova// Ploieştiul are un nou furnizor de apă caldă şi căldură! A fost semnat contractul

Comunicat CJ Prahova// Ploieştiul are un nou furnizor de apă caldă şi căldură! A fost semnat contractul

Astăzi, 09 mai 2022, la Consiliul Judeţean Prahova a fost semnat un nou contract pentru „Delegare de gestiune prin concesiune a serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Ploieşti în sistem centralizat“.
Licitaţia a fost câştigată de către asocierea de firme SC GAS&POWER TRADING SRL- GEOTHERM DISTRIBUTION SA (prin lider de asociere SC GAS&POWER TRADING SRL), ambele cu sediul în București. Asocierea amintită a fost ofertant unic.
Sistemul centralizat din Ploieşti este gestionat în comun de CJ Prahova, care deţine centrala termică de la Brazi şi reţeaua primară de transport şi Municipiul Ploieşti care deţine reţeaua de distribuţie. În acest an, cele două unităţi administrativ-teritoriale s-au asociat, înfiinţând Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) „Termo Prahova” care a gestionat procedura de licitaţie.
Contractul va fi valabil pentru următorii 15 ani, iar valoarea acestuia este estimată, conform caietului de sarcini, la peste 2.300.000.000 lei (fără TVA).
Vom reveni si cu punctul nostru de vedere despre acest contract, in cel mai scurt timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Finantarile nerambursabile pentru anveloparea blocurilor au fost irosite de administratia ploiesteana, dar asociatiile sunt chemate sa depuna documente, totusi. Vom face plangere penala

Peste de la cap se impute, spune un proverb vechi si este cat se poate de actual si real. Ceea ...

##################################################### #####################################################