Anunt important pentru membri UAP. Imputernicirile pentru depunerea declaratiilor trebuie refacute la notar

Anunt important pentru membri UAP. Imputernicirile pentru depunerea declaratiilor trebuie refacute la notar

In urma discutiilor cu reprezentantii ANAF a rezultat ca pentru depunerea declaratiilor de catre UAP pentru asociatiile afiliate, trebuie ca fiecare asociatie sa imputerniceasca prin notar Uniunea Asociatiilor de Proprietari. Am discutat cu un notar care se afla in apropierea UAP si am obtinut pretul minim pentru aceasta imputernicire.

In cazul in care asociatia care urmeaza sa imputerniceasca UAP va fi reprezentata de administrator, acesta trebuie sa se prezinte la notar cu copie de pe Certificatul de Inregistrare Fiscala al asociatiei si de pe contractul de munca ce atesta ca este administrator al acelei asociatii. In cazul in care la notar se va prezenta la notar presedintele asociatiei acesta trebuie sa aiba asupra sa copie de pe Certificatul de Inregistrare Fiscala(CIF) si copie de pe procesul verbal prin care a fost ales. De asemenea, e important sa aveti si buletinul de identitate.

Trebuie sa rezolvam cat mai repede aceasta situatie, iar biroul notarial NOTALEX, la care veti merge este situat in Ploiesti, str. Constantei, nr. 2. Puteti suna la nr. de telefon 0244/546476 sau puteti sa ne adersati intrebari la sediul UAP ori la telefonul UAP 0344/ 801354 si 0769/621/474.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

SC Termo Ploiesti SRL anunță ploieștenii că nu va fi revizie. Se va asigura apa caldă și caldura în continuare

Avand in vedere informațiile eronate care circulă in spațiul public despre o eventuala revizie, Termo Ploiești informează locuitorii municipiului Ploiești ...

##################################################### #####################################################