Actiuni de combatere a ambroziei la nivelul prefecturii, dupa solicitarea UAP Prahova. Multumim!

Actiuni de combatere a ambroziei la nivelul prefecturii, dupa solicitarea UAP Prahova. Multumim!

In urma adresei nr. 6646/07.05.29019 depusa la registratura Prefecturii de catre UAP Prahova cu scopul de a solicita institutiei mentionate implicarea conform Legii 62/ 2018 in combaterea ambroziei in municipiul Ploiesti, astazi am primit un raspuns oficial( vezi facsimil). D-na prefect Madalina Lupea ne comunica faptul ca „pana pe data de 20 mai, la nivelul autoritatilor administratiei publice locale au fost imbunatatite centralizatoarele cu suprafetele de teren pe care s-a constatat existenta buruienii ambrozia, iar pana la data de 5 iunie au fost transmise aproximativ 120 de somatii detinatorilor de terenuri…”.

„Conform somatiei, proprietarii sau detinatorii de terenuri …au obligatia ca pana la data de 30 iunie 2019 sa aplice metode de combatere si distrugere a ambroziei”. Ne bucuram ca institutia prefectului a luat in serios solicitarea UAP si a dispus in teritoriu masurile care se impun la adresa celor care ignora suferintele celor alergici la aceasta buruiana. Asteptam rezultatele finale ale acestor masuri, respectiv combaterea ambroziei acolo unde a fost instifricata sau aplicarea amenzilor acolo unde nu a fost combatuta.

Multumim pe aceasta cale d-nei prefect Madalina Lupea si d-ului subprefect Emil Draganescu pentru implicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Primarul Adrian Dobre este sigur că nu vom rămâne fără apă caldă și are trei variante pentru a evita această situație

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu primarulul municipiului Ploiești pe marginea subiectului legat de posibilitatea ca muncipiul nostru...

##################################################### #####################################################