Actiuni de combatere a ambroziei la nivelul prefecturii, dupa solicitarea UAP Prahova. Multumim!

Actiuni de combatere a ambroziei la nivelul prefecturii, dupa solicitarea UAP Prahova. Multumim!

In urma adresei nr. 6646/07.05.29019 depusa la registratura Prefecturii de catre UAP Prahova cu scopul de a solicita institutiei mentionate implicarea conform Legii 62/ 2018 in combaterea ambroziei in municipiul Ploiesti, astazi am primit un raspuns oficial( vezi facsimil). D-na prefect Madalina Lupea ne comunica faptul ca „pana pe data de 20 mai, la nivelul autoritatilor administratiei publice locale au fost imbunatatite centralizatoarele cu suprafetele de teren pe care s-a constatat existenta buruienii ambrozia, iar pana la data de 5 iunie au fost transmise aproximativ 120 de somatii detinatorilor de terenuri…”.

„Conform somatiei, proprietarii sau detinatorii de terenuri …au obligatia ca pana la data de 30 iunie 2019 sa aplice metode de combatere si distrugere a ambroziei”. Ne bucuram ca institutia prefectului a luat in serios solicitarea UAP si a dispus in teritoriu masurile care se impun la adresa celor care ignora suferintele celor alergici la aceasta buruiana. Asteptam rezultatele finale ale acestor masuri, respectiv combaterea ambroziei acolo unde a fost instifricata sau aplicarea amenzilor acolo unde nu a fost combatuta.

Multumim pe aceasta cale d-nei prefect Madalina Lupea si d-ului subprefect Emil Draganescu pentru implicare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Vezi care sunt motivele reale pentru care apa calda costa mai mult acum decat in sezonul rece

Update: Vineri 16 iunie, UAP Prahova a depus o solicitare de subventie la registratura primariei. Urmeaza sedinta ordinara a Consiliului ...

##################################################### #####################################################