90 de platforme de gunoi propuse autoritatilor pentru redimensionare, in baza parteneriatului UAP, ADI Deseuri si Rosal

90 de platforme de gunoi propuse autoritatilor pentru redimensionare, in baza parteneriatului UAP, ADI Deseuri si Rosal

In data de 18 decembrie 2018, UAP Prahova semna un protocol cu SC Rosal Grup SRL si ADI Deseuri Prahova pentru a rezolva problemele de colectare a deseurilor menajere de la asociatiile afiliate. Scopul principal a fost si ramane acela de a redimensiona platformele cu probleme, adica acele platforme de gunoi care nu au capacitatea fizica de a colecta deseurile din zonal lor. Motivul pe care l-am constatat in deplasarile in teren alaturi de reprezentantii Regiei Autonome a Serviciilor Publice Ploiesti, ADI Deseuri si SC Rosal Grup SRL a fost acela ca exista, in unele zone, mai multe blocuri arondate la o platforma, iar la unele dintre ele, proprietarii de case  depoziteaza si ei, abuziv am spune, deseurile menajere. In urma deplasarilor in teren am constatat ca e nevoie de construirea a patru platforme noi, de extinderea a 28 dintre cele monitoirizate si de redimensionarea cu eurocontainere la alte 58 dintre ele.  In urma acestor constatari s-a intocmit un tabel in care au fost mentionate cele prezentate anterior, iar acesta a fost atasat adresei care a fost depusa la primaria Muncipiului Ploiesti si RASP Ploiesti, cu nr. 1668, respectiv nr. 145 din 23.04.2019.

Prin aceasta adresa solicitam sprijinul celor doua institutii pentru a obtine in timp util si legal avizele necesare pentru construirea, pe de o parte si redimendionarea platformelor, pe de alta parte, care au fost mentionate in tablul atasat.

Avem convingerea ca atat primarul Adrian Dobre cat si conducerea RASP Ploiesti vor acorda sprijinul necesar pentru a pune in p0ractica eforturile comune facute in cadrul acestui parteneriat alaturi de RASP si, in cel mai scurt timp, vom avea aceasta situatie rezolvata. Ce a depins de noi, ca parteneri, am efectuat, iar acum asteptam implicare din partea institutiilor abilitate din subordinea primarului si Consiliului Local.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP a depus petitie la Guvern și MAI pentru anularea de îndată a prevederii punctului 5 din protocolul BOR-MAI

Având în vedere prevederile punctului 5 din protocolul dintre BOR și MAI, prin care un reprezentant al unei asociații de...

##################################################### #####################################################