01.04.2024// Întrerupere temporară a furnizării de agent termic în timpul zilei

01.04.2024// Întrerupere temporară a furnizării de agent termic în timpul zilei

Termo Ploiești vă aduce la cunoștință că, datorită temperaturilor ridicate din această perioadă, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea de agent termic în timpul zilei.

Vă asigurăm că furnizarea de agent termic va fi reluată în timpul nopții, când temperaturile scad și cererea pentru încălzire crește.

Înțelegem că această situație poate cauza inconveniente, dar vă rugăm să aveți încredere în eforturile noastre de a menține un confort termic adecvat în locuințele dumneavoastră.

Recomandăm cetățenilor să ia măsurile necesare pentru a se adapta la condițiile termice temporare.

Pentru orice întrebări sau solicitări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon: 0800 672 777 – TelVerde – număr de telefon gratuit, apelabil la nivel național în orice rețea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Mulțumim pentru înțelegere și cooperare!

Data: 01.04.2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP Prahova a acționat în instanță firma care deține rampa de la Boldești-Scăieni pentru ca să nu o mai inchidă și să respecte legislația cu privire la continuitatea serviciului

Criza deșeurilor cu care se confruntă asociațiile de proprietari afiliate UAP Prahova tinde să mse amplifice pentru că SC Vitalia ...

##################################################### #####################################################