Vezi ce s-a discutat la intalnirea membrilor UAP cu furnizorii si primarul

Vezi ce s-a discutat la intalnirea membrilor UAP cu furnizorii si primarul

poza_uap2

Pe data de 31 august 2016 a avut loc intalnirea membrilor UAP cu reprezentantii furnizorilor, an primariei, Politiei locale, Politiei judetene si alte institutii pe care le regasiti mai jos, in procesul verbal. A fost o actiune care a pus fata in fata cele doua parti, s-au putut afla nemultumirile membrilor nostri care au fost notate spre a fi solutionate. Ceea ce s-a intamplat a fost consemnat in procesul verbal si asteptam din partea celor prezenti sa rezolve problemele semnalate, trimitand raspuinsurile catre UAP, dupa care noi le vom aduce la cunostinta solicitantilor.

PROCES VERBAL

                          Incheiat astazi 30.08.2016 la sedinta organizata de UAP Prahova

 

Participa din partea UAP : Cristescu Eugen Costin, presedinte, Ciobanu Valentin Cristian, avocat, si membrii Consiliului Director Matache Mihai, Dobre Tachi, Eftimie Maria, Manea Maria, Firica Costin, Ionescu Adrian, Negoita Gheorghe .

De asemenea participa in calitate de invitati Ilie Florin reprezentant RASP, Nicolae Cernat reprezentant SC Apanova SA, Ciobanu Flavia reprezentant Rosal, Barbul Elena reprezentant SC Veolia Energie SA, comisar Florian Vladan reprezentant IPJ Prahova, capt. Croitoru Constantin reprezentant ISU Prahova, Mariana Stoichita reprezentant al Directiei tehnic-investitii a Primariei mun. Ploiesti, Dumitrache Gica reprezentant al SC Electrica Serv SRL, Dobre Adrian primarul mun. Ploiesti.

Domnul presedinte Cristescu Eugen multumeste invitatilor prezenti.

Domnul comisar Valdan solicita in masura posibilitatilor comunicarea datelor de contact ale presedintilor asociatiilor de proprietari, de asemenea solicita invitarea lucratorilor sectiilor de politie la sedintele Adunarilor Generale.

Se da cuvantul reprezentantilor asociatiilor de proprietari prezenti.

Dl. Piroiu prezinta problema reabilitarii strazii Arinului, problema platformei de gunoi din zona reabilitata in mod necorespunzator.

Dl Georgescu arata ca multe aparate ale SC Veolia SA sunt neconforme, defecte. In spatiile verzi sunt foarte multe insecte, nu au mai fost efecuate lucrari de dezinsectie, deratizare de mult timp; de asemenea arata ca exista obligatia montarii de senzori pe conductele de gaze, care insa la declansare opresc alimentarea cu gaze pe toata coloana suferind toata asociatia.  Precizeaza ca pe str. Elena Doamna sunt arbori uscati care prezinta pericol.

Dl Ciocarlie se arata nemultumit de masura dispusa de SC APANOVA SA privind blocul Unirii 4 si va depune o documentatie la sediul societatii.

Dl Pufulete isi exprima nemultumirea privind activitatea SGU de toaletare a arborilor si a gardului viu, solicita mai multa implicare in activitatea Politiei Locale; de asemenea arata ca la telefonul de serviciu de la primarie desi se raspunde si se noteaza problemele nu se ia nici o masura.

Dl Puiu Nicolae arata problema existenta in zona foisorului de pe strada Jianu, solicita monitorizarea acestei zone de agentii Politiei Locale; apreciaza oportuna individualizarea contractelor de furnizare utilitati; de asemenea arata ca in spatial proprietatea private a dlui William Branza din vecinatatea asociatiei s-au taiat foarte multi arbori care nu au fost marcati; totodata solicita amplasarea unor platforme de gunoi pentru colectarea selectivs a gunoiului.

Dl Haisan ridica problema verificarii instalatiilor de gaze in apartament.

Dl Popescu supune atentiei problema cartilor tehnice a imobilelor precum si a parcarii construite pe strada Cameliei.

Dl Arsenie se arata nemultumit de citirea cu unde radio efectuata de SC Veolia SA.

Dl Ionescu aduce la cunostinta problema existent ape strada Marasesti unde exista o singura platforma pentru gunoi, solicita amplasarea unor pubele. Arata ca pe strada Aviatorilor-Malu Rosu nu sunt finalizate lucrarile incepute de SGU.

Dl Matache ridica problema reabilitarii termice a blocurilor, precizeaza ca in asociatia pe care o reprezinta sunt foarte multe societati comerciale care nu au intrare separata pentru apa calda.

Dl Dinca Marian arata ca sunt probleme cu copiide la casa de copii Concodia, precizeaza ca au fost masini ale caror roti au fost intepate; de asemenea solicita toaletarea copacilor de catre SGU.

Dna Sima arata ca dl primar a fost prezent la lucrarile de toaletare a arborilor din vecinatatea asociatiei de proprietari pe care o reprezinta , se arata nemultumita de termenele lungi fixate de instantele de judecata.

Dl Tudor solicita esalonarea de catre Distrigaz a sumelor de achitat pentru montarea senzorilor, intreaba daca sunt pevazute fonduri pentru acordarea de subventii.

Dl Francu solicita sa se gaseasca o solutie pentru efectuarea si repararea instalatiilor, solicita o informare cu privire la pretul gigacaloriei.

Dl Firica intreaba daca se mentine subventia pentru energia termica, si care va fi pretul energiei termice.

Dl primar Dobre Adrian prezinta situatia proiectelor pentru reabilitarea termica a blocurilor, arata ca la momentul la care a inceput mandatul nu exista la nivel local o strategie . totodata arata ca s-a inceput o campanie de curatenie executata de SGU si SC ROSAL SA, urmeaza sa se construiasca un nou adapost pentru caini, iar in prezent se negociaza prelungirea contractului cu Sc Rosal SA. In ceea ce priveste energia termica precizeaza ca a initiat un proiect de hotarare de Consiliu local privind acordarea de subventii de la bugetul local pentru sezonul rece 2016-2017 dar urmeaza sa se majoreze pretul energiei termice cu aproximativ 30lei/gcal fapt datorat modificarii pretului combustibiluluifolosit de operatorul SC Veolia SA.

Dna Stoichita Mariana prezinta procedura privind proiectele ce se pot realiza prin accesarea de fonduri de la bugetul UE.

Ceilalti invitati arata ca au luat act de solicitarile asociatiilor de proprietari, vor comunica raspunsurile acestora catre UAP Prahova.

Dl presedinte  Cristescu Eugen multumeste tuturor celor prezenti si ii asigura pe cei prezenti ca vor mai urma astfel de intruniri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

In sedinta de Consiliu Local din 31 august 2023 se va supune aprobarii subventia la gigacalorie pentru luna septembrie. Multumim anticipat

Astazi, 31 ianuarie 2023 va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Ploiesti in care se va supune votului aprobarea ...

##################################################### #####################################################