A început a doua ediție a concursului „Cel mai frumos bloc din municipiul Ploiesti”

A început a doua ediție a concursului „Cel mai frumos bloc din municipiul Ploiesti”

Continuăm și anul acesta cu concursul „Cel mai frumos bloc din municipiul Ploiesti”, ajuns la cea de-a doua ediție. În urma aprobării în Consiliul Director al UAP Prahova și în baza parteneriatului cu Regia Autonomă a Serviciilor Publice Prahova, odată cu sosirea primăverii a fost demarat acest concurs care se dorește a fi o motivație pentru asociațiile de proprietari pentru a face și a menține curățenia în perimentrul lor. Scopul acestui concurs este îmbunătățirea aspectului urbanistic al municipiului Ploiești și al microclimatului urban, prin promovarea unei competiții autentice între asociațiile de proprietari, cdare să conducă la creșterea gradului de confort ambiental al proprietarilor.
Este, ca și în prima ediție, un concurs cu premii, care vor fi stabilite de către o comisie ce urmează a fi stabilită în perioada următoare.

Membri afiliați UAP pot consulta Regulamentul concursului la sediul UAP Prahova din Ploiesti, str. General Vasile Milea, nr. 1, bl. A7 Etaje, unde vor găsi și formularare de înscriere.

Înscrierile vor începe cu data de 2 aprilie 2020 și se vor încheia pe data de 24.04.2020.

Invităm membri UAP Prahova să se înscrie în număr cât mai mare la acest concurs, atât pentru obținerea premiilor cât și pentru înfrumusețarea municipiului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Primarul spune ca in prima sedinta de Consiliu Local se vor acorda atestatele administratorilor de condominii. Suntem pe receptie

La sfarsitul lunii octombrie, Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova a solicitat primarului Andrei Volosevici un punct de vedere referitor la...

##################################################### #####################################################