Horia Tiseanu si confuziile sale in interpretarea modului in care schimba regulile jocului din mers

Horia Tiseanu si confuziile sale in interpretarea modului in care schimba regulile jocului din mers

Cu tot respectul l-as intreba pe d-ul Horia Tiseanu, actualul director al ADI TERMO PRAHOVA cum a putut fi primar la Campina cand face asemenea greseli ca cele pe care vi le voi prezenta mai jos. Din cate am inteles, pregatirea profesionala a d-ului Tiseanu este de inginer, dar cand vorbim despre tratarea legii in spiritul si litera ei, cred ca am un avantaj. Sunt licentiat in drept si am pretentia ca pot intelege o lege in profunzimea ei. Adica nu sunt vreun prost cum incearca d-ul Tiseanu sa insinueze voalat, in raspunsul pe care l-a dat colegilor de la observatoulph.ro, referitor  la faptul ca i s-a intocmit o plangere penala pentru modul in care a procedat cu tariful la gigacaorie schimband regulile jocului din mers, in detrimentul cetatenilor.

Iata ce spune:

Horia Tiseanu, director ADI Termo Prahova: „UAP Prahova face afirmații cel puțin deplasate pentru că, probabil, nu cunoaște realitatea. Creșterea prețului la gigacalorie s-a făcut de către Consiliul Local.

ADI Termo Prahova nu are legătură cu creșterea prețului la gigcalorie și, personal, eu am aflat de acest lucru din presă. Am cerut o copie a hotărârii la Consiliul Local Ploiești și am anunțat posibilii ofertanți de noul preț aprobat de Consiliul Local Ploiești. Repet, tariful este aprobat de Consiliul Local Ploiești. ADI Termo Prahova nu are nicio legătură contractuală cu actualul operator”.

Citeste si: UAP Prahova a depus plângere penală împotriva consilierilor locali ploieșteni și directorului ADI Termo pentru majorarea tarifului la termie

Prin urmare, d-le inginer Tiseanu, va spun direct ca bateti campii, pentru ca nu ati inteles nimic din ceea ce ati facut, iar asta va face foarte periculos pe viitorul si bunul mers al ADI Termo Prahova. Imi imaginez ca va revolta ce tocmai ati citit, dar chiar asa este. O dovedesc faptele dvs.

Prin urmare, va mai spun o data, fara sa-mi fac iluzia ca veti intelege, dar o fac mai mult pentru proprietarii din apartamentele afiliate UAP Prahova. S-o luam pe caprarii:

  1. “Creșterea prețului la gigacalorie s-a făcut de către Consiliul Local”- pai stimabile, asta o stim cu totii, iar pentru ca s-au incalcat prevederile art. 7, alin 1 si alin 2 din Legea Transparentei decizonale a fost atacata in contencios administrativ si tot de-aia s-a intocmit plangerea penala consilierilor care au votat HCL 60/2022 majorarea tarifului la 605,22 lei fara TVA
  2. ADI Termo Prahova nu are legătură cu creșterea prețului la gigcalorie- d-le Tiseanu, sunteti intr-o mare eroare. ADI Termo Prahova tocmai a capatat o legatura cu tariful mentionat, in momentul in care a doua zi dup ace a fost aprobat l-ati decretat ca fiind noul tarif pentru licitatie, fara aprobarea CJ Prahova si doar prin aprobarea CL Ploiesti, vare nu avea nicio legatura cu tariful stabilit prin caietul de sarcinci aprobat in sedinta comuna a celor doua entitati, din 7 decembrie, care are valoare de 362,58 lei/gigacalorie fara TVA si ramane pretul de pronire stabilit de CJ Prahova si CL Ploiesti impreuna, ca si aasociati in ADI Termo Prahova. Capisci?
  3. “…personal, eu am aflat de acest lucru din presă. Am cerut o copie a hotărârii la Consiliul Local Ploiești și am anunțat posibilii ofertanți de noul preț aprobat de Consiliul Local Ploiești”- probabil ca aceasta atitudine vine dintr-o zona de confort creata de fostul statut de primar. Numai domnia sa poate sa ne spuna. Noi spunem doar atat: Nu aveati niciun drept ca sa hotarati dvs, cu de la sine putere, fara acordul CJ Prahova schimbarea tarifului din caietul de sarcini al licitatiei. Fiind in nzona dvs de confort, poate ca aceste abuzuri nu va sar in ochi, dar tot abuzuri se cheama, stimabile, si atrag consecinte.
  4. “ADI Termo Prahova nu are nicio legătură contractuală cu actualul operator”- exact, nu are nicio legatura cu actualul operator pentru care s-a modificat tariful pe data de 10 februarie prin HCL 60/2022. Dar d-le Tiseanu, pe de alta parte, nu are nicio legatura nici cu licitatia pe care o organizati, pentru ca, asa cum spuneam, in data de 7 decembrie 2021, CJ Prahova si CL Ploiesti au stabilit, in sedinta comuna, ca tariful pentru licitatie sa fie de 362,58 lei/gigacalorie fara TVA. Nu pretul aprobat in 10 februarie, care nu are nicio legatura cu ADI Termo Prahova, desi dvs ati creat-o in mod abuziv.

Iata de ce directorul Horia Tiseanu se afla intr-o mare eroare. Traieste in bula lui, crezandu-se protejat in continuare de relatiile politice, in conditiile in care faptele sale, numai un magistrat corupt sau incompetent nu le poate de vedea. Nu spunem ca nu exista astfel de cazuri, dar nu ne pierdem speranta ca incet, incet, aceste specimene vor disparea si isi vor face meseria cu demnitate si profesionalism.

Vom reveni pe masura ce avem noutati in acest dosar de abuz in serviciu in care d-ul Horia Tiseanu este chemat sa raspunda daca este vinovat sau nu.

sursa foto: ziarulincomod.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

In sedinta de Consiliu Local din 31 august 2023 se va supune aprobarii subventia la gigacalorie pentru luna septembrie. Multumim anticipat

Astazi, 31 ianuarie 2023 va avea loc sedinta ordinara a Consiliului Local Ploiesti in care se va supune votului aprobarea ...

##################################################### #####################################################