UAP solicita Consiliului Local aprobarea celui mai mic tarif al gigacaloriei pentru populatie, dintre cele propuse

UAP solicita Consiliului Local aprobarea celui mai mic tarif al gigacaloriei pentru populatie, dintre cele propuse

Uniunea Asociatiilor de Proprietari Prahova saluta initiativele de micsorare a tarifului la gigacalorie, una de 161,29 lei fata TVA si cealalta de 159,29 lei fata TVA. Fiind vorba despre sezonul rece, in care tariful este subventionat din bugetul local, consideram ca varianta cea mai buna este cea de 159,29 lei fara TVA si ca se putea sa fie chiar si mai mica, din acest considerent, cu o expunere de motive adecvata. Apreciem eforturile consilierilor locali de a usura conditiile de viata ale ploiestenilor, nevoiasi in primul rand, si speram ca impreuna vor gasi solutia cea mai buna pentru ei si nu se vor mai contra, conclucrand intr-o maniera benefica pentru urbe si cetatenii ei.

UAP a decis sa nu solicite dezbatere publica pentru proiectele de HCL care vizeaza micsorarea tarifelor deoarece intentia in sine este benefica pentru asociatiile membre si nu merita sa fie contestata in vreun fel. Solicitam doar ca sa se gaseasca intelegerea necesara in cadrul Consiliul Local Ploiesti, sa fie lasate la o parte orgoliile si sa primeze interesul cetateanului. Iar daca exista posibilitatea sa se gaseasca o solutie pentru ca tariful la gigacalorie sa fie subventionat si mai mult, iar ploiestenii sa plateasca mai putin chiar decat 159,29 lei fara TVA, atunci multumim anticipat consilierilor locali si tuturor celor care au reusit sa se implice pentru obtinerea acestui rezultat.

Sa avem o iarna usoara, cu cheltuieli cat mai mici la intretinere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

UAP Prahova solicita de urgenta mai multe lucruri noului operator de termie. Printre ele se afla contractele cu asociatiile, iar facturile sa nu fie cumulate pe doua luni!

Astazi, 03.11.2022, UAP Prahova a depus la sediu de la Brazi al SC Termo Ploiesti o adresa prin care a ...

##################################################### #####################################################