UAP cerere primarului si consilierilor locali o dezbatere publica pentru iesirea din criza

UAP cerere primarului si consilierilor locali o dezbatere publica pentru iesirea din criza

Revoltat de criza fara sfarsit din Consiliul local Ploiesti care afecteaza ploiesteni afiliati Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova, presedintele Uniunii a luat atitudine si a propus initierea unei dezbateri publice ca si copartener al adminsitratiei locale, pentru gasirea solutiilor de iesire din criza. Astfel, s-a propus d-ului primar si consilierilor locali ca, impreuna, sa organizeze o intalnire la care sa participe factorii responsabili pentru aceasta criza si instituitiile abilitate sa de solutiile.

In facsimil regasiti adresa depusa astazi, 06.04.2017, la primaria municipiului Ploiesti in care UAP solicita participarea ANAF, Curte de Conturi, Minister de Finante, Ministerul Sportului, Ministerul Dezvoltarii Regionale alaturi de organziatori, respectiv primarul mun. Ploiesti, Adrian Dobre si consilierii locali, precum si cei care blocheaza proiectele de HCL care conduc la criza din Consiliul Local, respectiv, Nicoleta Craciunoiu, director Directia Economica din primaria Ploiesti si Adrian Androne, director Directia Juridica.

In cazul in care nu se va da curs invitatiei noastre, UAP isi rezverva dreptul de a organzia aceasta dezbatere singura spre rusinea factorilor care creeaza aceasta stare de criza din primaria Ploiesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Interpretarea judecatorului in litigiul cu Rosal lasa mult de dorit. Vezi argumentele legale

Ceea ce voi face de acum incolo, adica voi prezenta public, de fiecare data cand UAP sau eu vom pierde...

##################################################### #####################################################