Fara dezbatere. Primarul Dobre considera ca nu e oportuna desi problemele curg

Fara dezbatere. Primarul Dobre considera ca nu e oportuna desi problemele curg

In urma cu o luna, presedintele Uniunii Asociatiilor de Proprietari Prahova a propus un parteneriat primarului municipiului Ploiesti pentru organziarea unei dezbateri publice pentru deblocarea crizei din administratia pe care o conduce. Am considerat atunci si consideram in continuare, ca modul in care conducerea Directiei Economice si a celei Juridice din cadrul primariei Ploiesti a actionat prin blocarea finantarilor catre SC Transport Calatori Expres SRL, a activitatilor sportive de la CSM Ploiesti si posibilitatea distrugerii acestui club, tot prin blocarea finantarilor de la buget, sunt probleme care privesc comunitatea din care fac parte si cei circa 66.000 de ploiesteni membri ai UAP.

Citeste si: UAP cere primarului si consilierilor locali o dezbatere publica pentru iesirea din criza

Raspunsul pe care domnul primar Adrian Dobre ni l-a trimis, dupa mai bine de 30 de zile, plin de politete dar lipsit de semnificatie si, mai ales, implicare, lasa mult de dorit. Poate ca domnia sa considera, asa cum scrie in adresa pe care o puteti citi in facsimil, ca nu este oportuna organziarea unei dezbateri acum, cand de un an de zile Ploiestiul se afla in colaps in ceea ce priveste activitatea celor doua institutii subordonate mentionate, ca sa nu mai vorbim si despre statia de eupurare a apei pentru care platim penalitati, s-au pierdut finantari pentru reabilitari termice, vegetatia din Parcul Municipal Vest moare, insfrastructura rutiera are nevoie de investitii s.a.m.d.

Prin urmare, desi sunt atatea problema care sunt blocate de refuzul la viza Control Financiar Preventiv Propriu pe care directorul directiei Economice, Nicoleta Craciunoiu il foloseste fara sa se uite ce dezastru lasa in urma, domnul primar Adrian Dobre considera ca nu este oportuna o dezbatere. Practic, prin propunerea noastra, am venit in sprijinul municipalitatii, deoarece executivul ei nu reuseste sa gaseasca solutii, iar primarul, la fiecare sedinta de Consiliu Local, baga capul in pamant lasand impresia ca are nevoie de ajutor pentru a depasi criza cu care care se confrunta. In primul rand, una de autoritate!

„In perioada urmatoare voi cauta solutii pentru a organiza noi, Uniunea Asociatiilor de Proprietari dezbaterea pe care am propus-o in parteneriat cu primaria, deoarece ceea ce se intampla este o criza permanenta si chiar este oportuna gasirea solutiilor prin dezbaterea situatiei cu toti actorii implicati. Sper ca domnul primar sa isi reconsidere pozitia si sa revina asupra deiciziei sale. Asa cum spuneam, iau in calcul organizarea de catre noi a unei dezbateri impreuna cu cei interesati, in mod real, sa deblocheze criza din primaria Ploiesti”, a declarat Eugen Cristescu, presedidntele UAP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Interpretarea judecatorului in litigiul cu Rosal lasa mult de dorit. Vezi argumentele legale

Ceea ce voi face de acum incolo, adica voi prezenta public, de fiecare data cand UAP sau eu vom pierde...

##################################################### #####################################################